ДруштвоИЗДВОЈЕНО

БОЉИ УСЛОВИ У ОШ „ЂОРЂО ПАНЗАЛОВИЋ“

У Основној школи „Ђорђо Панзаловић“ у Осињи увелико се ради на побољшању услова како за ученике, тако и за наставнике, па је у току реализација пројекта енергетске ефикасности, те асфалтирање прилаза за централну, те неколико подручних школа.

Директор школе Жељко Стјепановић казао је да је реновирање школе почело прије двије године, али да се даље није могло без помоћи родитеља, бивших ученика и Општинске управе.

– Општинска управа је препознала хитност рјешавања проблема енергетске ефикасности, а у протеклом периоду, уз помоћ бившег ученика, Славена Гојковића, игралиште је добило заштитну мрежу – изјавио је Стјепановић додавши да су у току припреме за асфалтирање прилаза за централну и подручне школе.

Замјеник начелника општине Синиша Јефтић приликом радова констатовао је да је циљ енергетска ефикасност свих јавних објеката.

– На иницијативу директора школе општина је издвојила око 7.000 марака за замјену столарије на неколико учионица у централној школи, с тим да је остало још да се замијене прозори у ходнику школе што ћемо и спровести у дјело у што скоријој будућности – казао је Јефтић те додао да је помоћ за школе стигла и у виду спортске опреме.

Јефтић је додао да је планирана и набавка котлова за пелет за Основну школу „Никола Тесла“, те обнова крова на неким јавним установама.

– Нећемо стати са радовима како би учионице у основним и средњим школама биле што функционалније – казао је Јефтић.

Related posts

У Дријену асфалтирана два путна правца

admin

У току пријаве старијих особа за вакцинацију

admin

ВАСКРС У СОЧАНИЦИ УЗ МОЛИТВУ И ХУМАНОСТ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još