Друштво

Гордана Симић потпредсједник Удружења васпитача РС

На конститутивној сједници Скупштине Удружења васпитача и стручних сарадника Републике Српске, која је одржана у петак у Бијељини, за потпредсједника удружења изабрана је директорица вртића „Трол“ Гордана Симић.

Удружење васпитача и стручних сарадника Републике Српске основано је са циљем промовисања васпитачке професије, континуираног стручног усавршавања и јачања професионалних компетенција васпитно -образовних радника, презентовања примјера добре праксе и размјене искустава, како би се створило стимулативно окружење у предшколским установама и унаприједио програм предшколског васпитања и образовања.

Како би се додатно унаприједио систем предшколског васпитања и образовања у Републици Српској оснивање удружења иницирале су јавне предшколске установе.

Помоћник министра за предшколско и основно васпитање и образовање Наташа Цвијановић, која је присуствовала конститутивној сједници у просторијама Народне библиотеке „Филип Вишњић“ у Бијељини, казала је да је Министарство просвјете и културе Републике Српске подржало иницијативу з

Related posts

ТАКМИЧАРСКИ ДУХ ПУТ КА УСПЈЕХУ

admin

„ДЕРВЕНТСКО СРЦЕ“ ОД 22. ДО 27. ЈУЛА

admin

ПАКЕТИ ПОМОЋИ ЗА РАДОСНИЈЕ ПРАЗНИКЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još