Друштво

Дервента дио истраживања за пројекат „Снага локалног“

У оквиру истраживања за пројекат „Снага локалног“ које проводи организација „Мрежа за изградњу мира“ у сарадњи са УСАИД-ом данас је у Дервенти одржан састанак фокус групе која за циљ има мапирање социјално – економских потреба у локалним заједницима.

Координатор пројекта за Дервенту Вања Пејић казала је да фокус групу чини десет чланова из пословног сектора, јавне управе, удружења грађана и других области, а како би се добила што реалнија слика социјално – економских прилика.

– Циљ је да добијемо што реалнију слику која обухвата знања, искуства, мишљења и потребе становништва из различитих аспеката, као и њихове погледе на квалитет живота у Дервенти – објаснила је Пејићева.

„Снага локалног“ је петогодишњи пројекат који обухвата  више локалних заједница у БиХ, а чија је сврха укључивање пословног сектора у процесе социјално – економског локалног развоја.

Related posts

Дијелови града
данас без струје

Derventski List

Родитељски састанак за припремни програм 1. марта

admin

Позив домаћинствима за уградњу соларних панела

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još