Друштво

Дервента дио истраживања за пројекат „Снага локалног“

У оквиру истраживања за пројекат „Снага локалног“ које проводи организација „Мрежа за изградњу мира“ у сарадњи са УСАИД-ом данас је у Дервенти одржан састанак фокус групе која за циљ има мапирање социјално – економских потреба у локалним заједницима.

Координатор пројекта за Дервенту Вања Пејић казала је да фокус групу чини десет чланова из пословног сектора, јавне управе, удружења грађана и других области, а како би се добила што реалнија слика социјално – економских прилика.

– Циљ је да добијемо што реалнију слику која обухвата знања, искуства, мишљења и потребе становништва из различитих аспеката, као и њихове погледе на квалитет живота у Дервенти – објаснила је Пејићева.

„Снага локалног“ је петогодишњи пројекат који обухвата  више локалних заједница у БиХ, а чија је сврха укључивање пословног сектора у процесе социјално – економског локалног развоја.

Related posts

Лист излази
25. априла, па 9. маја

Derventski List

Квалитетна пракса крчи пут до запослења

admin

У Дервенти лани било
5.090 ноћења туриста

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još