Спорт

Дервентски кик – боксери одлични,
Ађуловић јуниорски првак

Чланови Клуба борилачких вјештина „Дервента“ на Првенству Републике Српске у кик – боксу показали су резултате озбиљног и посвећеног рада остваривши одличне пласмане, а најуспјешнији је био Денис Ађуловић освојивиши титулу јуниорског првака Српске.

Првенство је у суботу окупило јаку конкуренцију из РС и Србије, међу којима је било и шесторо Дервенћана, који су се са противницима надметали у ринговној дисциплини low – kick.

– Маестралном побједом у финалном мечу над представником требињског „Колосеума“ првак РС у категорији јуниора -67 кг постао је Денис Ађуловић. Велики је то успијех за Дениса који живи у Њемачкој и тренира и у тој земљи и у нашем клубу. Осим тога, његов отац Ален велики је пријатељ клуба – навели су из Клуба борилачких вјештина додајући да су прве мечеве у рингу, али и прве медаље, заслужили млади чланови клуба.

– Четрнаестогодишњи Габријел Којић (-81 кг) у категорији млађих јуниорио у полуфиналу је савладао члана невесињског „Вележа“, док је у финалном мечу за противника имао актуелног првака Европе Матеја Мучибабића, а меч је окончао предајом од стране тренера. Такође, Никола Илић (-51 кг) као кадет дебитант у рингу у полуфиналу је савладао члана модричке „Гвардије“, док је у финалу меч изгубио од искусног Бањалучанина – додали су из клуба.

Успјех на овој спортској смотри биљеже и јуниор Михајло Јеличић (-54 кг) који је заустављен у финалу, те јуниорка Божана Нешковић (-56 кг) која је у финалном мечу доживјела повреду и била је приморана да га преда. Осим тога, Сениор Сергеј Сидлик (-71 кг) имао је одличан полуфинални меч.

– Крајњи резутат учешћа дервентских кик – боксера на Првенству РС је злато, четири сребра и бронза – саопштили су из Клуба борилачких вјештина.

Related posts

Медаљама се окитило
13 чланова „Киме“

Derventski List

СЕДАМ МЕДАЉА ЗА ЧЛАНОВЕ „КИМЕ“

admin

МЛАДЕ СЕЛЕКЦИЈЕ „ТЕКСТИЛЦА“ УГОСТИЛЕ „РУДАР“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još