ИЗДВОЈЕНОХроника

ДЕРВЕНЋАНИН ПОГИНУО У СУДАРУ СА ЂАЧКИМ КОМБИЈЕМ

Возач „аудија“ Предраг Миловановић из Дервенте погинуо је данас у Штрпцима у судару с комби возилом који је превозио дјецу.

У несрећи је лакше повријеђено десеторо дјеце и сувозач у „аудију“ Радмила, супруга погинулог Предрага.

Из Окружног јавног тужилаштва Бањалука је саопштено да се на локалном путу у мјесту Штрпци, општина Прњавор, данас око 6.40 часова, догодила саобраћајна незгода у којој је једно лице смртно настрадало.

„У саобраћајној незгоди учествовао је Предраг Миловановић, рођен 1975. године из Дервенте, који је управљао путничким аутомобилом марке ауди. Други учесник је Ален Видовић, рођен 1980. године из Прњавора, који је управљао минибусом марке рено. Приликом саобраћајне незгоде смртно је настрадао возач путничког возила ауди Предраг Миловановић а сапутница у наведеном путничком возилу Р.Ј.М. је задобила тјелесне повреде“, саопштили су из Тужилаштва.

Додали су да су путници у минибусу, једанаесторо малољетних лица, задобили тјелесне повреде.

Повријеђеним лицима је пружена љекарска помоћ у Дому здравља Прњавор.

Увиђај на лицу мјеста незгоде обавила је дежурни окружни јавни тужилац, Окружног јавног тужилаштва Бањалука Драгана Липовчић, заједно са полицијским службеницима Полицијске станице Прњавор.

http://www.nezavisne.com

Related posts

МАЛИШАНИ У ВРТИЋИМА РУКЕ ЋЕ ПРАТИ СВАКИ САТ

admin

Измијењен режим саобраћаја
на кружном току „Рампа“

Derventski List

НЕМА НОВИХ ЗАРАЖЕНИХ, ДВИЈЕ ОСОБЕ ИЗЛИЈЕЧЕНЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još