Друштво

Дом здравља израдио план вакцинације за идућу седмицу

Дом здравља направио је план вакцинације за идучу седмицу, а грађанима су доступне „Фајзер“, „Синофарм“, „Спутњик“ и „Астра Зенека“ вакцине.

– У понедјељак, 4. октобра, планирана је вакцинације другом дозом „Фајзер“ вакцине и то за заказане термине, као и вакцинација првом и другом дозом вакцине „Синофарм“ по принципу отворених врата – саопштили су из Дома здравља.

У уторак, 5. октобра, могућа је вакцинација првом и другом дозом „Астра Зенеком“ по систему отворених врата, а грађани који су 17, 24. и 31. јула примили прву дозу, могу да се вакцинишу другом дозом ове вакцине.

– У сриједу и четвртак панирана је вакцинација „Фајзер“ вакцином у  заказаним терминима, док је у петак могућа вакцинација првом и другом дозом „Спутњика“ по систему отворених врата – казали су из ове здравствене установе позивајући особе које су у мају, јуну, јулу и августу примили прву дозу „Спутњик“ вакцине да се јаве ради вакцинисања другом дозом.

– Обавјештавамо заинтересована лица за „Фајзер/БиоНТхек“ вакцину да могу се пријаве у своје тимове породичне медицине, након чега ће бити позвани на вакцинацију – додали су из Дома здравља.

Related posts

БЕЗБЈЕДНИЈИ ШКОЛСКИ ПОЛИГОН У ОСИЊИ

admin

ОШ „Никола Тесла“: Предузети сви кораци послије земљотреса

admin

ПРОФЕСОРИ СЕ У ДЕРВЕНТИ ОБУЧАВАЈУ ЗА ЦНЦ МАШИНЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još