Друштво

Достојно представили своју школу и град

Ученици Основне школе „19. април“ учествовали су у телевизијском квизу Радио – телевизије Републике Српске „Научи се, човјече“ одмјеривши знање са вршњацима из Бихаћа, Билеће и Вишеграда, а ово искуство било им је и више него корисно.

Квиз су осмислили Ненад Окановић и Бојан Ивковић за ученике од шестог до деветог разреда и захтијева знање из свих области, као и познавање плеса и сналажење ученика у новим ситуацијама.

Дервенћани су се учешћем у квизу показали у најбољем свјетлу, остаривши одличне резултате у свим дисциплимана.

Својим плесним вјештинама Амина Хамзић и Марио Секулић освојили су максималан број бодова, а завидне резултате остварили и учесници спортских дисциплина Матеја Лугонић и Саша Дувњак, док су висок ниво општег знања показали ученици Ања Јевтић, Софија Тодоровић, Владимир Стојановић и капитен екипе Маја Орландо.

Директорица школе Елвира Миљић казала је да су се ђаци са снимања вратили под снажним утисцима и да су изузетно одушевљени искуством јер немају често прилику да се сусретну са таквим изазовима.

Свесрдну подршку такмичарима пружили другари из школских клупа, наставница Радица Ћук која их је водила на такмичење и комплетно руководство и особље школе, наглашавајући да су са поносом представили своју школу и свој град.

Емитовање

Иако датум и вријеме емитовања ове такмичарске емисије још увијек нису познати, основци са нестрпљењем ишчекују своје појављивање на телевизији.

Related posts

СУТРА БАЈРАМСКИ КОНЦЕРТ АРМИНА МУЗАФЕРИЈЕ

admin

У грчком кутку обиљежен
дан грчког језика

Derventski List

СКУД „ДЕРВЕНТА“ 25 ГОДИНА У СЛУЖБИ КУЛТУРЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još