ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Између двије славе имали 164 успјешне интервенције

Професионална ватрогасно – спасилачка јединица све своје напоре и даље ће улагати у јачање капацитета за што ефикасније интервенције у циљу максималне заштите грађана.

Истакнуто је то током данашњег обиљежавања крсне славе ове јединице, Светог пророка Илије, а како је истакао сам старјешина Професионалне ватрогасно – спасилачке јединице Славен Пијетловић, успјешан рад великим дијелом заснован је на доброј сарадњи са Градском управом.

– Између двије славе имали смо 164 интервенције, па и данас на сам дан славе интервенисали смо у Турским Лужанима. Све наше интервенције, што посебно радује, су успјешно извршене – рекао Пијетловић захваливши се припадницима јединице за одговорно, ефикасно и брзо одговарање свим изазовима.

– Ни то не би било могуће без подршке локалне заједнице кроз јачање развојних компоненти и финансијско опремање јединице – казао је Пијетловић.

Осим припадника Професионалне ватрогасно – спасилачке јединице, обиљежавању крсне славе присуствовали су и представници јавног живота Дервенте, представник Полицијске станице Дервента и градоначелник Милорад Симић који је похвалио рад јединице.

– Имате добар тим људи који предано и добро ради у циљу заштите имовине и грађана, који су у свако вријеме и у свакој прилици спремни бити на услузи – рекао је Симић.

Related posts

Дијелови града
сутра без струје

Derventski List

УТВРЂЕН РЕД ВОЖЊЕ ЗА ЂАКЕ ПУТНИКЕ

admin

Велико интересовање за Вашар и Сајам привреде

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još