Друштво

Императив добра сарадња институција

Командир Полицијске станице Дервента Миломир Балатуновић и помоћник командира Александар Ђекић у склопу пројекта „Рад полиције у заједници“ састали су се данас са директором Дома здравља Дервента Мирком Шараном и старјешином Територијалне ватрогасне јединице Дервента Славеном Пијетловићем.
Тема састанка са  директором Дома здравља  је била сарадња ове  двије институције у протеклом периоду као и  тренутна епидемиолошка ситуација као и поступање ових институција у складу са истом, те тренутном процесу вакцинисања грађана. Током састанка директору је предочен број вакцинисаних полицијских службеника као и полицијских службеника који су прошли процес ревакцинације док је директор Дома здравља упознао руководство Полицијске станице о броју вакцинисаних и ревакцинисаних грађана. Током овог састанка донесени су одређени закључци и смјернице за наставак и унапређење даље сарадње.
Истог дана у просторијама Територијалне ватрогасне јединице Дервента одржан је састанак са старјешином  Славеном Пијетловићем. Тема састанка је била сарадња Полицијске станице и ове Ватрогасне јединице у погледу заједничког рада и поступања. На састанку је изнесено стање у погледу противпожарне заштите на подручју града Дервента која је заједничка у раду обе институције као и планови за наредни период у погледу њеног унапређења. Поред тога било је и ријечи о дјеловању ове двије институције у ванредним ситуацијама са анализом заједничког рада који се спроводио у претходном периоду.
Заједнички став наведених  институције је наставак и унапређење даље сарадње.

Related posts

БОЉЕ ОСВЈЕТЉЕЊЕ НА 18 ЛОКАЦИЈА

admin

Ускрс у Бијелом Брду испуњен
молитвом и дружењем

Derventski List

Бесплатна чланарина за даме поводом 8. марта

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još