Спорт

Каратисти успјешни и у Темерину

Каратисти Карате клуба „Дервента“ забиљежили су још један успјешан овосезонски наступ и то на међународном турниру у Темерину гдје су освојили бројне медаље, а у генералном пласману десето мјесто.

Турнир је окупио око 420 такмичара из 32 клуба из Републике Српске, ФБиХ, Румуније, Мађарске, Србије, Италије и Аустрије, а 33 члана дервентског Карате клуба из свих узрасних категорија окушали су се у катама, те појединачним и екипним борбама.

Како су саопштили из клуба, сребрне медаље на полигону су освојиле Дајана Видић и Исидора Ђукић.

– У катама појединачно сребро су освојиле Анђела Вујичић и Ђорђе Ратковац, а бронзу Дајана Видић, Исидора Ђукић, Владимир Павковић, Лука Живковић, Маја Бабић, Дарио Пејић, Слободанка Секулић, Марко Бабић, Владимир Михајловић, Давид Дринић, Урош Спасенић, Дилара Топић, Тамара Вујовић, Дорис Симић, Јана Васић, Лео Топић, Габријел  Секулић,  Дејан Дукић, Бабић Драгана, Дино Петровић, Лана Николић, Немања Секулић, Славен Ђеорђић, Немања Видић, Александар Болтар, Ана Миа Стојчић, Марија Ђураш, Лејла Мерџановић, Марко  Ратковац и Александар Вајић – навели су из клуба.

У борбама појединачно сребро је освојио Немања Видић, а бронзу Анђела Вујичић, Александар Вајић и  Андреја Маркуљевић.

– У катама, екипно злато, освојио је у саставу Лана Николић, Драгана Бабић и Дејан Дукић, сребро тим у саставу Марко Ратковац, Александар Болтар и  Лејла Мерџановић, а бронзу тим који су чинили Марко Бабић, Дилара Топић и Слободанка Секулић, те тим Ђорђе Ратковац, Немања Секулић и Славен Ђеорђић. У борбама, екипно злато освојио је тим у саставу Драгана Бабић и Лана Николић, сребро тим у саставу Александар Болтар, Немања Видић и Дејан Дукић, те бронзу тим у чијем саставу су били Алексаднар Вајић и Ратковац Ђорђе – истакли су из Карате клуба наводећи да учешћем на овом турниру завршавају најуспјешнију такмичарску сезону.

Слиједе полагања за почетнике који су уписани у септембру и љекарски преглед за све чланове клуба.

Related posts

Уручена признања најбољим спортистима

admin

Ђекић изборио треће мјесто

admin

Нове свлачионице на стадиону „Текстилца“ добијају кров

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još