Спорт

Кнежевић комплетирао играчки кадар

Рукометни клуб „Дервента“ ангажовањем Николе Кнежевића, играча који је дијете бањалучког „Борца“, а носио је и дрес „Слоге“ из Добоја, комплетирао је играчки кадар дервентског клуба за нову прволигашку сезону.

Кнежевић, који је већ уписао прве минуте за „Дервенту“ минулог викенда у Источном Сарајеву, каже да је до сарадње дошло сасвим случајно.

– Одлучио сам да се вратим кући у Бањалуку послије епизоде у Добоју и завршим посљедњу годину факултета. Било ми је јако тешко стизати те обавезе уз наступе и тренинге у Премијер лиги БиХ. „Слога“ ми је нудила наставак сарадње, имао сам још неколико позива од челника екипа премијерлигашких клубова, али одлука је била већ донесена. Нешто се морало жртвовати, а у овом случају то је био нажалост рукомет, на том нивоу – рекао је Кнежевић додајући да је онда изненада стигао позив из Дервенте.

– Контактирао ме је Славен Шмуља, предсједник клуба. Морам признати да ме је „купио“ са нормалним и опуштеним разговором, видио сам одмах како ствари у клубу функционишу и он ми је доста тога појаснио – казао је Кнежевић који је већину чланова дервентске екипе већ познаје.

– Све у свему, мислим да је била добра одлука, да не испадам из такмичарског ритма, да тренирам и играм утакмице, јер сам далеко од качења патика од клин – признаје овај играч.

Истиче да је „Дервента! у сусрету са „Славијом“ имала доста техничких грешака и брзоплетости, након чега су се на полувремену пресабрали и утакмицу добили на искуство, али већ за викенд слиједи нови изазов.

– Сигурно да нам ова побједа пуно значи. Показали смо карактер, вратили се из великог минуса и увијек је добро започети такмичарски дио побједом. Наш наредни ривал је „Котор Варош“, екипа коју не знам пуно, осим да имају доста осцилација у играчком кадру, доста играча одлази, враћа се, подмлађују екипу. Оно што могу очекивати наши навијачи, поготово на домаћем терену, јесте борба и  искључиво побједа – јасан је Кнежевић.

Related posts

Пикадо технике одмјерило 79 играча

admin

МЛАДИ ФУДБАЛЕРИ ЈУРЕ ДРЕС РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ

admin

Зоран Булић нови
тренер „Текстилца“

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još