ИЗДВОЈЕНОНовости

КРЕЋЕ РЈЕШАВАЊЕ СТАТУСА ЗГРАДЕ ПРЕКО ПУТА ДВОРАНЕ

Начелник општине Дервента упутио је јавни позив свим правним и физичким лицима који имају закључен купопродајни уговор о куповини стамбених и пословних простора у згради преко пута спортске дворане у Дервенти да доставе  сву расположиву документацију у циљу рјешавања правног статуса овог објекта.

– Ради се о објекту изграђеном на земљишту означеном као к.ч. 178, 188 и 1946/2, КО Дервента 2, а за рјешавање његовог статуса потребни су нам уговори, докази о уплати, пресуде суда и друго – наводи се у јавном позиву.

Сву расположиву  документацију је потребно доставити у овјереним фотокопијама Одјељењу за просторно уређење општине Дервента у року од 30 дана од дана објаве позива.

– Све потребне информације могу се добити у Одјељењу за просторно уређење општине Дервента или на бројеве телефона 053/315-171 и 053/315-176 – додаје се у јавном позиву.

Related posts

Пронађено 440 стабљика индијске конопље

admin

РТРС О ЗЛОЧИНИМА НАД СРБИМА У ДЕРВЕНТИ

admin

ПРЕПОРУКЕ ЗА КОРИШЋЕЊЕ КЛИМА УРЕЂАЈА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još