РС-РЕГИЈА

ЛОКАЦИЈЕ РАДАРА У БиХ ОД САДА НА ГУГЛ МАПАМА

Гугл је потврдио да је омогућио да корисници апликације Гугл мапе виде ограничења брзине, полицијске радаре и мобилне полицијске радаре у више од 40 држава широм свијета, међу којима је и БиХ.

Ова могућност је раније била доступна само на ограниченом тржишту, а од сада је додата на Андроид и ОС верзије Гугл мапе апликације.

Возачи који користе ову апликацију на Андроиду моћи ће и сами пријавити локације радара за мјерење брзине које можда Гугл до тада није забиљежио, док ће власници ајфона моћи само видјети тренутно познате локације камера.

Гугл је потврдио пуну листу подржаних држава које од сада могу видјети радаре: Аутралија, Бразил, САД, Канада, Велика Британија, Индија, Меxицо, Русија, Јапан, Андора, БиХ, Бугарска, Хрватса, Чешка, Естониа, Финска, Грчка, Мађарска, Исланд, Израел, Италија, Јордан, Кувајт, Латвиа, Литванија, Малта, Мароко, Намибиа, Холаднија, Норвешка, Оман, Пољска, Португал, Катар, Румунија, Саудијска Арабија, Србија, Словачка, Јужна Африка, Шпанија, Шведска, Тунис и Зимбабве.

У случају да немате приказане локације радара, приликом навигације, ажурирајте Гугл мапе апликацију на свом телефону.

http://www.srpskainfo.com

Related posts

СИПА ТРАЖИ СЛУЖБЕНИКЕ, ПЛАТА ДО 1.550 КМ

admin

За Божић ведро и топло

Derventski List

КАМЕН ТЕМЕЉАЦ ЗА НОВУ БОЛНИЦУ У ДОБОЈУ 15. МАРТА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još