ДруштвоИЗДВОЈЕНО

МАТУРАНТИ ОБОЈИЛИ ГРАД МЛАДОШЋУ И ЉЕПОТОМ (ФОТО)

Свечаним дефилеом и матурском забавом која се вечерас одржава у хотелу „Бисер“ 129 матураната Средњошколског центра „Михајло Пупин“ закорачило је у свијет одраслих.

Са осмијесима на лицима, у свечаним тоалетама и одијелима, незаобилазне тренутке биљежили су фотографишући се са породицом, пријатељима и школским другарима. И ове године мноштво суграђана и родбине матураната дошло је да испрати дефиле младости и љепоте.

Ова генерација изњедрила је пет ученика окићених дипломом „Вук Караџић“, а директор школе Предраг Дринић честитао је ученицима успјешан завршетак школовања и пожелио им срећу у даљем животу и професионалној орјентацији.

  • Велико је задовољство што вечерас испраћамо 27. генерацију матураната од 1992. године и такође ми је задовољство што видим ових 129 младих, раздраганих и веселих људи. Имамо пет „вуковаца“, а то су Владан Чечавац, Николина Нединић, Ирена Винчић, Александар Ракић и Теа Милинковић која је понијела титулу ученика генерације. Такође, похвалио бих и Давида Видовића који није имао све најбоље оцјене, али је засигурно посебан и најбољи у подручју свог рада – информатици – рекао је Дринић.

Школовање у СШЦ „Михајло Пупин“ ове године завршили су ђаци распоређени у два разреда гимназије, један електротехнике, један техничара рачунарства, а посебно задовољство, каже Дринић, је што испраћају прву генерацију техничара мехатронике.

  • То је ново занимање, а са новим занимањем иду одређене „дјечије болести“. Надам се да смо то успјешно са њима пребољели – додао је Дринић.

Матурској забави присуствовали су и представници локалне заједнице предвођени начелником општине Милорадом Симићем, који су честитали сада већ бившим школарцима матуру и пожељели им свако добро у будућности.

 

Related posts

ДНЕВНИК ПУН ПЕТИЦА

admin

Дијелови Осиње, Појезне, Церана и
Сочанице данас без струје

Derventski List

ДОНЕСЕНА НОВА НАРЕДБА О РЕГУЛИСАЊУ РАДА У ДЕРВЕНТИ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još