Друштво

Михаелу потребна помоћ добрих људи

Иако има тек 19 мјесеци, Михаел Икић из Дервенте води битку да сачува вид, а у томе му је потребна помоћ добрих људи који позивом на број 1412 и уплатама на жиро – рачун могу да олакшају финансијске издатке његовим родитељима.

Због компликација које су се појавиле док још није био рођен, Михаел је чим је дошао на свијет имао двије операције, али је и поред тога изгубио вид на једном оку.  Љекари се боре да сачувају вид на другом оку, а бројни неуролошки проблеми које малишан има условили су потребу за сталним физикалним и бањским третманима, а који родитељи нису у могућности да сносе сами.

Михаелови родитељи, Саша и Лидија захвални су свима који су до сада, на било који начин, помогли лијечење њиховог сина.

– Средства која су нам сада неопходна су за терапеутске и бањске третмане, који су нашем дјечаку неопходни, а дио и за ласерску интервенцију на оку. Михаелу су за нормално функционисање потребна разна помагала, али што се тиче очију, љекари су као помагало препоручивали наочаре које су коштале око 500 марака, а чију набавку је помогао градоначелник Милорад Симић. Такође, захвалност дугујемо и предсједници и премијеру РС, као и свима другима који су нам помогли – казали су Икићи захваљујући се и хуманитарном удружењу жена „Дуга“ из Бањалуке које је покренуло ову хуманитарну акцију.

Жиро – рачун 

Подршку породици Михаела Икића поред позива на број 1412, можете пружити и уплатама на број жиро – рачуна 552- 03018860554- 38 који је отворен у Адико банци на име Лидија Димовска Икић, а уплате из иностранства могуће су на рачун број IBAN: BA395520301961427154, те на SWIFT: HAABBA2B.

Related posts

ДОМАЋУ ЗИМНИЦУ ПРАВЕ ПО ЖЕЉИ КУПАЦА

admin

Школа у Осињи добила видео – надзор

admin

ТОВЉЕНИЦИМА СКОЧИЛА ЦИЈЕНА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još