Култура

НАГРАЂЕНИ ЂАЧКИ РАДОВИ ПОВОДОМ 8. МАРТА

У Народној библиотеци „Бранко Радичевић” данас су уручене награде за најбоље цртеже и литерарне радове које су поводом Међународног дана жена – 8. марта основци посветили својим мајкама.

Ријеч је о конкурсу који је библиотека расписала за избор најбољих литерарних и ликовних радова на теме “Драга мајко, срећан ти 8. март”, “Само је једна мајка” и “Теби, надража жено”.

Када су у питању ликовни радови, у категорији од првог до петог разреда прво мјесто освојила је Хана Богдан, друго мјесто припало је Адријани Грабеж, док су треће мјесто подијелили Лука Томинчић и Дуња Јеврић. У категорији виших разреда за најбољи изабран је рад Стефани Богдан, друго мјесто освојила је Виолета Оро, а треће су подијелиле Дуња Јелисић и Уна Теофиловић.

Као најбољи литерарни радов, у категорији од првог до петог разреда, на првом мјесту је рад Елене Кузмановић, на другом Таре Миловановић, а треће мјесто припало је Дејану Васелићу и Кристини Мирковић. Од петог до деветог разреда, за најбољи литерарни рад, прво мјесто освојили су Маја Бојанић и Сергеј Радановић, друго Николина Аџић и треће Анђела Лукић.

Такође, награђени су и најбољи групни радови, тачније, радови које су направили разреди основних школа.

Related posts

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „БИРАМ ЗДРАВЉЕ“ У СУБОТУ

admin

Школа сликања и концерт тамбураша на поклон суграђанима

admin

Промоција књиге „Душа боемска“ вечерас

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još