Друштво

Нови аспекти сарадње
у циљу оснаживања жена

Чланице Удружења жена „Дервента“ протекле седмице биле су гошће организацијама „Природа“ и „Маја Кравица“ из Братунца, а учествовале су и на Сајму пољопривреде, привреде и туризма који је одржан у оквиру манифестације „Дани малине“.

На сајму су чланице дервентског удружења изложиле производе и рукотворине, а учествовале су и у радионицама  које је подржала Екуменска иницијатива жена.

– Организовале смо радионицу за чланице сва три удружења на којој смо измијениле искуства и договориле сарадњу у будућим активностима, те их позвале да посјете дервентски Сајам привреде и туризма и Вашар. Дио радионица биле су и чланице организација жена из Македоније и Србије, са којим смо такође усагласиле заједничке активности у циљу побољшања положаја жена у друштву – саопштили су из Удружења жена додајући да су посјету Братунцу искористиле и за обилазак малињака по којима је овај крај препознатљив.

Related posts

Од вртића се опростили маштовитом приредбом

admin

Почела подјела помоћи, и даље траје прикупљање прилога

admin

ПОВРЋЕ ЗА ЗИМНИЦУ УГЛАВНОМ САМО МЈЕРКАЈУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još