ИЗДВОЈЕНОНовости

Обиљежен Дан полиције РС

Поменом страдалим припадницима дервентске полиције и полагањем вијенаца на спомен – обиљежје подигнуто њима у част испред Полицијске станице данас је обиљежен 4. април, Дан полиције Републике Српске.

На споменику је уклесано десет имена некадашњих припадника дервентске полиције, који су за стварање и очување Републике Српске дали највредније што су имали, своје животе.

Почаст погинулим полицајцима одали су чланови њихових породица, замјеник градоначеленика Синиша Јефтић, предсједник Скупштине града Мирко Земуновић, замјеник командира Полицијске станице Славиша Павловић са сарадницима и делегација Градске борачке организације. Обиљежавању Дана полиције присуствовао је и шеф Одсјека за борачко – инвалидску заштиту Градске управе Станиша Микеревић, те представници других организација и институција.

Дан отворених врата

Обиљежавање Дана Полиције РС у дервентској Полицијској станици почео је јуче Даном отворених врата током којих су угостили тридесетак малишана из Клуба за дјецу „Бамби“ и десетак ученика Центра за дјецу и омладину са сметњама у развоју „Будућност“ којим је представљена опрема коју полицијски службеници користе у раду и службена возила.

Related posts

ДАНАС ЈЕ БАДЊИ ДАН

admin

ЕВИТИН „ЛЕПТИР СЛИКАР“ СТВОРЕН ДА ТРАЈЕ

admin

Почела исплата
борачког додатка

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još