Друштво

Омладинска банка
тражи нове чланове одбора

Омладинска банка Дервента, у партнерству с Фондацијом „Мозаик“  и Градском управом, објавила је позив за нове чланове Одбора банке који имају жељу да доприносу развоју локалне заједнице.

– Ако имаш између 17 и 30 година, желиш да стекнеш вриједно искуство и учиниш нешто добро за своју заједницу, ово је твоја прилика, придружи се и буди дио успјешног тима младих људи који су већ оставили утицај на своје окружење –  наведено је у јавном позиву.  

Омладинска банка Дервента омогућује младима да се ангажују у развоју и имплементацији пројеката од друштвеног значаја, да учествују у одлучивању о расподјели фондова и покретању сопственог бизниса и развоју предузетничких вјештина.

Рок за пријаве је 19. децембар до 14 часова, на интернет  странициlonac.pro, а више информација о програму Омладинске банке и раду одбора доступно је на фејсбук страници Омладинске банке Дервента.

Related posts

Прославили 30 година матуре

admin

Широком палетом садржаја
његују писменост и културу

Derventski List

СТИГЛА ДОНАЦИЈА ОД 30 МАДРАЦА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još