Друштво

Основци се такмичили у познавању физике

Градско такмичење из физике, чији је домаћин јуче била Основна школа „Ђорђо Панзаловић“ из Осиње, изњедрило је овогодишње представнике Дервенте на регионалној смотри знања.

У конкуренцији седмих разреда прво мјесто освојио је Филип Ђукић из ОШ „Тодор Докић“ Календеровци, а друго Лана Николић из „19. април“, док се на трећој позицији нашла Лара Асентић из ОШ „19. април“.

Медју осмим разредима, најбољи је био Дарио Малић из ОШ „Тодор Докић“, потом Дуња Душанић из ОШ „19. април“, те Ана Миа Стојчић из ОШ „Никола Тесла“ и Тамара Продић из исте школе.

У конкуренцији деветих разреда прво мјесто освојила је Маја Поповић из ОШ „Никола Тесла“, а друго Дора Сибинчић уз ОШ „Никола Тесла“ и Лана Бјелошевић из ОШ „Тодор Докић“, док је на трећем мјесту био Марко Симикић из  ОШ „Ђорђо Панзаловић“.
Ученике су за такмичење припремали наставници Љуба Лејић, Жељана Икић, Марија Планинчевић, Маријана Пећић и Владимир Николић.

Related posts

Црвени крст остаје
на траси хуманости

Derventski List

ПРЕДАВАЊЕ ЛОГОПЕДА У ПОНЕДЈЕЉАК У ОШ „19. АПРИЛ“

admin

Галерију библиотеке
испунили радови ученика

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još