ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ПАКЕТИ ПОМОЋИ ЗА РАДОСНИЈЕ ПРАЗНИКЕ

Са жељом да породицама слабијег материјалног стања омогуће достојанствену прославу Божића, чланице Кола српских сестара „Царица Милица“ подијелиле су данас око стотину пакета са хигијенским и прехрамбеним потрепштинама, које су прикупљене током божићне акције.

Овог пута подијељени су и слатки пакетићи, које су обезбиједили ученици средњих школа, који су и сами учествовали у подјели помоћи.

Предсједница Кола Ђурђа Додиг Пијетловић истакла је да су пакети подијељени у приградским насељима, те поручила да акција и даље траје и да ће пакети у градском подручју бити подијељени уочи Божића.

  • Данас смо организовали подјелу у парохијама свештеника Синише Максимовића, Далибора Ђекића и Жељка Божића, док ћемо на градском подручју пакете уручити 5. јануара 2019. године. Очекујемо да ћемо тада подијелити и печенице, а прикупили смо средства за куповину 16 печеница. Захваљујемо се свима који су се одазвали овој акцији, а прикупљање помоћи и даље траје, тако да они који желе својим суграђанима да помогну на овај начин, могу то да ураде – казала је Додиг Пијетловић истичући да ће у предстојећем периоду чланице Кола посјетити и неколико породица у Сочаници и Црнчи.

Она и све чланице Кола српских сестара честитале су најрадоснији хришћански празник свим вјерницима уз традиционални поздрав: „Мир Божији, Христос се роди“.

Related posts

ИТАЛИЈАНИ НА КОРАК ДО ОТВАРАЊА ФАБРИКЕ

admin

Логораши прославили
крсну славу

Derventski List

Филмови „Топ Ган – Маверик“ и „Малци 2“ сутра

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još