ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ПОКЛОНИ ЗА ПРВОРОЂЕНУ БЕБУ ДУЊУ

Начелник општине Милорад Симић посјетио је данас породицу Ерић, те дукатом и пригодним поклонима даривао малену Дуњу, прворођену бебу у овој години.

Дуња је као најљепши новогодишњи поклон, својим доласком на свијет 1. јануара, обрадовала родитеље Татјану и Глигорија Ерић.

Прва Дервенћанка у Новој години рођена 1. јануара у 12.40 у Универзитетском клиничком центру Републике Српске у Бањалуци и била је тешка два килограма и дугачка 45 центиметара.

– Због пријевремног рођења и малене килаже, Дуња је била у инкубатору, али све је протекло у најбољем реду. Ово је наше прво дијете и, ако Бог да, планирамо имати још дјеце. Бити мајка је заиста диван осјећај -казала је Татјана која је захвалила начелнику за поклоне.

Симић је казао да је посјета првој беби традиционална.

– Кад говоримо о наталитету, жеља нам је да нас се што више роди, а што мање оде одавде. Тако се гради здрава средина и друштвена заједница. Овакви догађаји представљају велику срећу и задовољство. Маленој Дуњи желим срећно и здраво дјетињство и дуг живот – поручио је Симић.

Related posts

Домаћини побједници
шаховског турнира слијепих

Derventski List

ПОЧEO ВАСКРШЊИ ПОСТ

admin

Ранг – листа примљених ученика у Стручну и техничку школу

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još