ИЗДВОЈЕНОНовости

Покренуте процедуре за пројекте вриједне више од 56.000 КМ

Градска управа расписала је тендер за израду техничке документације за изградњу и реконструкцију канализационих и водоводнеих мреже, те сливних канала за оборинске воде на неколико локација, а рок за пријем понуда је 9. септембар.

Како се наводи у расписаном јавном позиву за пријем понуда, процијењена вриједност пројеката је 56.153 марке без ПДВ-а

– Тендером је обухваћена израда урбанистичко – техничких услова и главног пројекта за изградњу канализационе мреже и реконструкције водоводне мреже и коловоза у Вуковарској улици. Такође предвиђена је и израда главног пројекта за изградњу канализације и сервисне улице у Сервисно – комуналном центру, те израда Урбанистичко – техничких услова и главног пројекта за изградњу водовода, канализације и реконструкције коловоза у Улици Стевана Синђелића у Новом насељу – саопштено је из Градске управе.

Такође, јавним позивом је обухваћен и пријем понуда за израду главног пројекта за изградњу сливног канала за оборинске воде у индустријској зони кроз Жељезничку улицу до реципијента – објављено је на сајту Градске управе гдје се додаје и израда урбанистичко – техничких услова и главног пројекта за реконструкцију водовода, изградњу канализације и реконструкције коловоза у Улици Поточани, као и израда Стручног мишљења и урбанистичко – техничких услова и главног пројекта за изградњу канализационе мреже кроз насеље Луг, од скретања за Свиленград до цркве у Агићима, старим путем.

Осим ових пројекта, недавно су покренуте процедуре и за изградњу 22 путна правца чије финансирање је предвиђено овогодишњим Планом капиталних улагања.

Појашњење

Како су навели из Градске управе, под израдом техничке документације подразумијева се израда пројекта и нацрта, те процјена трошкова, а контакт особа за додатне информације је Миле Стринић.

Related posts

Служен помен погинулим
и обиљежена слава цркве

Derventski List

Уз осмијехе и у свечаним издањима ка новим изазовима

admin

„ДУАЛ“ ДО КРАЈА ЈУНА У ДОБОЈСКОЈ РЕГИЈИ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još