Друштво

Представе, приредбе и маскенбал за крај полугодишта

Ученици Основне школе „19. април“ крај првог полугодишта обиљежили су представама, приредбама, радионицама, а дружили су се и са Дједа Мразом који је подијелио новогодишње пакетиће дјеци запослених у школи, а које је обезбиједила Синдикална организација.

У Трстенцима су учитељице Невена и Дајана су помогле ђацима да организују новогодишњу приредбу, а мјештанин Бране Лугоњић им је обезбједио пакетиће.

Празнични дух владао је и у подручној школи у Агићима, гдје су учитељице Татјана, Андреа и Слободанкс организовале слатку радионицу, а Дјед Мраз их је ђаке наградио пакетићима.

Учитељице Сања и Михаела у подручном одјељењу у Мишковцима са својим ђацима припремиле су представу „Јежева кућица“, а приредбу су са ђацима припремиле и учитељице Моника и Сњежана у школи у Кострешу послије чега је ђаке обрадовао Дјед Мраз.

У духу предстојећих празника учитељица Тијана Чичак је на луткарској секцији са ђацима правила лутке, а изведена је новогодишња луткарска представа.

Дјеца из продуженог боравка су такође уз пригодан програм прославили крај првог полугодишта.

Директорица школе Елвира Миљић казала је да је прво полугодиште било и више него успјешно, те је ученицима, њиховим родитељима, те колективу пожељела срећне предстојеће празнике.

Related posts

Запажени резултати и из
српског језика и математике

Derventski List

Данас исплата једнократне помоћи пензионерима

admin

Вакцинација у Српској почиње у петак

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još