Друштво

Прекид водоснабдијевања
у већем броју улица

Због реконструкције водоводне мреже на Тргу ослобођења данас, 6. септембра, од 15 до 19 часова доћи ће до повремене обуставе водоснадбијевања потрошача  који се снадбијевају са резервоара Гаковац, најавили су из „Комуналца“.

-Повремени прекид у снабдијевању водом могу да очекују корисници у улицима краља Петра Првог, Тргу православља, Симе Шолаје, Јеврејској, Триве Вујића,  5. Козарацке, браће Југовића, Вељка  Миланковића, Цара Лазара, 1. маја, др. Младена Стојановића, Његошевој, Дервентских ослободилаца, Петра Мећаве, Гаврила  Принципа, Вуковарска, Солунској, Десанке  Максимовић, Јована Дучића, Николе Тесле, Чика Јове Змаја, Славка Родића, одреда Војводе Мишића, Ђенерала Драже и патријарха Дожића у периоду од 15 до 19 часова – прецизирали су из „Комуналца“ додајући да ће и идућих дана долазити до повременог предкида у водоснабдијевању због извођења радова.

Related posts

Најбоље знање о минама
показали ученици ОШ „Никола Тесла“

Derventski List

Коначан изглед добила
палионица за свијеће

Derventski List

Старачки дом „Огњен“ отвара врата корисницима

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još