ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Приредбом и базаром обиљежен Дан школе (Фото)

Основна школа „19 април“ ђачком приредбом и Васкршњим базаром прославила је данас Дан школе, а била је то прилика да ученици обиљеже значајан датум за ову образовну установу и град, али и да покажу своју креативност.

Директорица школе Елвира Миљић истакла је задовољство због великог броја суграђана и родитеља који су заједно са запосленим у школи и ђацима обиљежили Дан школе, али и свједочили представљању ученика и њихових радова.

– Према одзиву, не само родитеља, него и других суграђана, видим да су овакви поводи за окупљање веома значајни, не само за нашу школу, него и за наш град. Послије двије године паузе, коначно смо поново могли да организујемо прославу Дана школе која носи назив значајног датуму из историје нашег града. На овај начин и ученицима преносимо важност његовања тековина Народноослободилачког рата и надам се да ћемо и убудуће одржати ову традицију – рекла је Миљићева.

Она је додала да ће средства прикупљена током Васкршњег базара бити  усмјерена за куповину наставних средстава и дидактичког материјала потребног за наставу.

Обиљежавању Дана школе присуствовао је и градоначелник Милорад Симић, који је обишао и Васкршњи базар.

– Ова школа је позната по доброј организацији захваљујући менаџменту и директорици. Увијек ми је драго доћи у ову школу, јер је она показатељ добре комуникације просвјетних радника и ученика. Честитам свима у школи Дан њих школе – рекао је Симић.

Свечаностима у ОШ „19. април“ присуствовао је и предсједник Скупштине града Бојан Радановић, као и представници Градске управе, али и бројни други гости.

Related posts

ФИНАЛЕ „РИТМА ЕВРОПЕ“ 19. СЕПТЕМБРА НА РТРС-у

admin

Рибари одмјерили снаге

admin

Укринa не
пријети изливањем

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još