Друштво

ПРИРЕДБОМ НА ЕНГЛЕСКОМ ОБРАДОВАЛИ РОДИТЕЉЕ

Полазници Школице енглеског језика у Јавној предшколској установи „Трол“ данас су на јавном часу родитељима показали шта су научили од октобра на часовима на којима с њима ради професор енглеског Мила Сремчевић.
У „Тролу“ је од прошле године покренута Школица енглеског језика као специјализовани развојни програм, а на часове је у октобру прошле године кренуло 12 малишана узраста четири и пет година. Данас су пјесмицама и кроз игру показали шта су то научили и како изгледа један њихов час.
Сремчевић је истакла да је у почетку, као и васпитачи, била помало скептична како ће четворогодишњаци да прихвате све што се ради на часовима с обзиром на то да неки нису усвојили ни све гласове матерњег језика.
-Показало се ипак да уз добар рад и у малој групи много того може да се постигне. Презадовољна сам, а по реакцијама родитеља видим да су и они. Дјеца су на крају крајева највећи доказ нашег рада – казала је Сремчевићева.
Јавним чадом енглеског језика завешен је зимски семестар, а љетњи почиње у понедјељак, 3. фебруара.
-Радићемо у љетњем семестру до краја јуна, а онда ћемо се на крају семестра поново дружити на једном јавном часу – додала је она.

Related posts

Годину испунили доброчинствима

admin

Доступне тромјесечне залихе потрошног материјала

admin

Дијелови града и неколико
села данас и сутра без струје

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još