ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ПУНЕ РУКЕ ПОСЛА ЗА ФРИЗЕРЕ, МАСЕРЕ И КОЗМЕТИЧАРЕ

С обзиром да је прољеће вријеме када се углавном жене посвећују уљепшавању, дервентски фирзерски и козметички салони освјежили су понуду, те муштеријама нуде разне третмане.

Соларијум, испробавање нових фарби за косу, маникир, педикир, депилације, али и масаже најтраженији су управо у првим данима прољећа, па се за неке од ових третмана у салонима ваља на вријеме наручити.

У фризерско – козметичком салону „Субрина“ Дервенћанима су на располагању и соларијум и третмани уређивања ноктију, односно, наношење трајног лака и гела.

– Већ почетком марта жене почињу да долазе у соларијум како би постигле жељену боју тена. Ипак, соларијум је најактуелнији у сезони годишњих одмора, када се сви припремају за одлазак на море. Соларијум „МегаСан“, који је тренутно једини такав у Дервенти, купила сам у Београду. Користим чоколадне лампе из Њемачке, које важе за најквалитетније на тржишту и све то редовно одржавам, јер квалитет услуге је најважнији – казала је власница салона „Субрина“ Александра Тешендић.

У овом салону додају да је веома тражен и маникир.

– Како за услуге соларијума, тако и за нокте, нисмо примијетили никакву старосну границу. Наиме, на третмане редовно долазе дјевојке, али и жене свих генерација. Углавном имамо сталне муштерије, с тим да увијек долазе и нове – казала је Тешендићева.

У фризерско – козметичком салону „Клуб – Д“, поред фризерских услуга, у понуди су масаже, уређивање ноктију, депилације и соларијум. Према ријечима власнице овог салона Снежане Новић, ради се о опуштајућим масажама, које су карактеристичне за козметичке салоне, а не о масажама медицинског програма.

– Када је у питању маникир, још од прошле године поново је у моди што природнији изглед нокта, односно знатно краћи нокти са тренутно најтраженијим облицима, као што су „шпиц“ или евентуално „бадем“ облик – рекла је Новићева додајући да у понуди имају и депилацију комплетног лица, руку, ногу и препона.

-Управо због лаганије одјеће, у прољеће и љето депилације су најтраженије. Пилинг препоручујем након депилације, јер кожа, која је изложена честом уклањању нежељених длачица, захтијева његу у виду пилинга барем једном седмично – поручила је Новићева.

У салону љепоте „Ритејл Парк“ кажу да ових дана имају пуне руке посла.

– Поред фризерских услуга, веома су тражене и све козметичке услуге које нудимо, између осталог маникир, педикир, чишћење лица, депилације, опуштајуће и терапеутске масаже и соларијум – казала је фризерка у овом салону Ивана Бајуковић додајући да се соларијум у овом салону користи „стојећи“.

Према ријечима козметичарке Адријане Милинковић веома је тражен педикир, али и масаже.

– Најчешће комбинујемо „релакс“ и терапеутску масажу, зато што људи углавном долазе са одређеним проблемима – казала је Милинковићева додајући да у понуди имају и парафинско паковање руку, третман који хидрира и ревитализује кожу.

Даме које воде рачуна о свом изгледу засигурно ће у дервентским салонима љепоте пронаћи третман за себе, те пред заблистати пред љето.

ЦИЈЕНЕ ТРЕТМАНА

Масажа

*опуштајућа 45 КМ

*парцијална 25 КМ

*терапеутска 20 КМ

 

Уљепшавање ноктију од 10 до 34 КМ

Педикир 15 КМ

Соларијум (минут) од 0,70 до 0,80 КМ

Депилација (комплетна) 30 КМ

Чишћење лица од 20 до 35 КМ

Related posts

НЕ ЈЕЊАВА ПОТРАЖЊА ЗА РАЧУНАРСКИМ СТРУЧЊАЦИМА И ОБУЋАРИМА

admin

Јавна окупљања до 100 људи, кафићи могу да раде до поноћи

admin

У петак у „Тролу“ састанак са родитељима

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još