ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Пјесмом, плесом и поклонима
учинили 8. март незаборавним

Малени „троловци“ на најљепши начин учинили су својим мајкама 8. март незаборавним, и то приредбом коју су припремили уз помоћ својих васпитача

Низали су се музика, пјесма и плес, а директорица вртића „Трол“ Гордана Симић кзала је да су малишани са васпитачима осмислили и поклончиће за своје мајке и баке.
-Уз поклоне и приредбу обиљежили смо 8. март, Међународни дан жена. Код нас је око 200 малишана, и уз присуство њихових бака, мајки и других чланова породице наша сала је била пуна. Сва дјеца су учествовала осим малих беба, али и они су припремали поклоне који ће бити уручени њиховим родитељима. Позвали смо све мајке и баке наше дјеце из вртића да с нама прославе овај празник – рекла је Симићева додајући да су припреме за 8. март трајале протеклих дана.
-Малишани су израђивали поклоне од потрошног материјала који је дио учећих активности и дидактичког материјала, а радили су и честитке за 8. март. У програму смо имали наступ дјеце из Специјализованог развојног програма Мала школа музике, коју у вртићу воде Милијана Жунић и Нада Толић – рекла је Симићева.

Related posts

ЗЕЛЕНО СВЈЕТЛО ЗА ПЛАНОВЕ ЈАВНИХ УСТАНОВА И ПРЕДУЗЕЋА

admin

Ликовни изражаји ђака
красе галерију библиотеке

Derventski List

Тривићева се упознала са активностима Градског одбора УС

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još