Друштво

Радановићева на челу Актива жена СП-а

Јасмина Радановић изабрана је за предсједницу Актива жена Градског одбора Социјалистичке партије Дервента, док су функције потпредсједница повјерене Оливери Балешевић и Маријани Јефтић, саопштено је из ове странке.

Радановићева је истакла да је задатак Актива жена афирмација и заштита права жена, породице и полне равноправности, те побољшање положаја жена у друштву и њихова афирмација у складу са европским стандардима.

– У свом раду подстицаћу хуманост и солидарност жена, сарадњу са другим организацијама жена у нашем граду ради побољшања културног и друштвеног живота, без занемаривања жена из села које дају несебичан допринос и које се поред свих својих обавеза укључују и у рад наше политичке организације – рекла је Радановићева.

Према њеним ријечима до сада је Актив имао пуну подршку руководства Градског одбора СП-а Дервента кроз реализацију неколико хуманитарних активности, али и кроз свакодневно функционисање.

Предсједник Градског одбора СП-а Славен Гојковић честитао је чланицама Актива жена на веома успјешно проведеним изборима, а новоизабраном руководству пожелио успјешан рад.

– Захвалност дугујем и ранијем руководству Актива жена које је доприносило успјешности партије кроз изборне и редовне активности, али и кроз хуманитарни рад – рекао је Гојковић честитавши женама празник 8. март и дарујући их руже.

Related posts

Почела исплата фебруарске пензије

admin

Жеља из дјетињства
кроји планове

Derventski List

Добродошлица и поклони
дочекали првачиће

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još