ДруштвоИЗДВОЈЕНО

РЕЗЕРВАЦИЈЕ ЗА „НАЈЛУЂУ НОЋ“ УВЕЛИКО У ТОКУ

До „најлуђе ноћи“ у години остало је мање од мјесец и угоститељи су припремили разноврсну и богату понуду за Дервенћане који увелико мјеркају гдје ће упловити у 2020.  годину.

Иако је понуда у локалним ресторанима, салонима и кафићима углавном слична лањској, за већину суграђана дубина џепа је пресудна у одлуци гдје ће дочекати Нову годину.  Цијене варирају од 20 до 120 марака, а све зависи од услуге коју угоститељи нуде, како по питању хране и пића, тако и забављача. Угоститељи истичу да су резервације почеле, а у салону „Премиум“ је око 250 слављеника већ резервисало своје мјесто.

– Наше госте ће у најлуђој ноћи забављати Раде Лацковић и дочек у нашем салону кошта 100 марака. У цијену је урачуната вечера и неограничена конзумација пића, казали су у „Премиуму“ додајући да још има слободних мјеста.

Слично је и у хотелу „Бисер“ гдје су увелико почеле резервације, а цијена је на прошлогодишњем нивоу и износи 100 и 120 марака.

– Као и сваке године припремамо шаролику понуду посних и мрсних, сланих и слатких јела на бази „шведског стола“, а гост вечери је Дарко Филиповић – казали су у хотелу гдје наглашавају да су резервације почеле.

Да су припремили богату понуду хране и пића истичу и у мотелу „Двор“.

– Наши гости знају шта да очекују код нас, а то је добра забава, па не чуди што су уплате резервација већ почеле. За забаву ће се побринути ЕПП бенд из Бањалуке, а резервација кошта 100 марака и подразумијева неограничену конзумацију хране и пића – истакли су у „Двору“.

За 80 марака, колико је потребно издвојити за дочек Нове године у салону „Марко Поло“ у Пољу, гости ће на располагању имати шведски сто са 15 посних и мрсних јела, као и слатки сто, а они којима је то избор имају још времена за уплату резервација јер слободног мјеста и даље има.

– Трећу годину заредом организујемо дочек Нове године и људи знају да је код нас добра забава загарантована, а ове године за добру атмосферу побринуће се Саша Ђурић и Х бенд, као и Вања Марија Вуковић. Оно по чему се издвајамо је то што за наше госте у поноћ износимо окрепљујући гулаш – казали су у овом салону.

За оне који желе дочек у нешто мањим локалнима, побринули су се кафићи у којима дочек кошта од 20 до 30 марака, у зависности од понуде. Кафе „Гинис“ за своје госте припремио је музику уживо.

– У новогодишњој ноћи очекујемо добру забаву, а госте ће забављати Владан Нешић и бенд. Резервација по особи износи 25 марака и укључује мезу – кажу у том кафићу.

У кафани „Грал“ новогодишња ноћ биће у староградском амбијенту уз тамбурашки ансамбл „Мој рођак са села“, а дочек кошта 25 марака и укључује мезу, а уколико се одлучите за клуб „Монте Карло“, у којем ће амбијент бити прилагођен новогодишњој забави, треба да издвојите 20 марака. У оба ова угоститељска објекта биће организована и реприза новогодишње ноћи тако да мјеста за провод у првим данима сљедеће године неће недостајати.

Има и оних који ће новогодишњу ноћ прославити у кругу својих најближих и кућној атмосфери, а понеко ће 2020. годину дочекати у иностранству. Ипак, коју код варијанту изабрали, уз добро расположење, нема грешке.

Приватна забава

у „Тешендићима“

Све популарније су и приватне забаве као што је ове године случај на излетишту „Тешендићи“ у Доњој Лупљаници. Наиме, група људи резервисала је излетиште како би током три дана испратила стару и дочекала Нову годину.

Related posts

Одобрен регресирани
дизел за још 38 корисника

Derventski List

Дозвољена музика уживо у угоститељским објектима

admin

Мајка шесторо дјеце
изгубила битку са болешћу

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još