ИЗДВОЈЕНОНовости

СИМИЋ НАЈАВИО КАНДИДАТУРУ ЗА НОВИ МАНДАТ

Начелник општине Милорад Симић рекао је данас, поводом конструктивног амбијента током засједања дервентског парламента, током којег су готово све тачке дневног реда усвојене једногласно, да је то добра претпоствка за предстојећи предизборни период, најавивши своју кандидатуру за нови мандат на челу општине.

– Сматрам да ће предизборна кампања за предстојеће локалне изборе у Дервенти бити коректна. Иако је можда мало прерано, али желим да кажем да ћу бити кандидат испред СНСД-а за начелника општине, а познато је да ће Владо Ковачевић бити кандидат испред СДС-а. Прочитао сам у посљедњем броју Дервентског листа да је Ковачевић изјавио да ће коректно водити кампању. То је поента, да се не блатимо, да говоримо шта смо урадили, шта мислимо урадити, како то мислимо, а не говорити како неко нешто не зна или нема. Нека свако своје кандидује, а наш народ ће сваког од нас препознати – рекао је Симић.

Related posts

„Ветерани РС“ осуђују додјелу
одликовања 103. бригади ХВО-а

Derventski List

Страдање 405 српских жртава опомена и завјет

admin

ГЕНЕРАЛНА ПРОБА ЗА ПРОСЛАВУ ДАНА РС

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još