ИЗДВОЈЕНОНовости

Скупштина града засједа у понедјељак

Колегијум Скупштине града заказао је за понедјељак сједницу градског парламента која је прекинута 11. фебруара због неусвајања дневног реда.

То ће бити прво овогодишње засједање Скупштине града, а пред одборницима ће бити 23 теме, односно дневни ред је остао непромијењен.

Пред одборницима ће се наћи Програм заједничке комуналне потрошње за ову годину, комуналне таксе, економска цијена услуге у вртићу „Тролу“ као и издвајање, средстава за област предшколског васпитања. На дневном реду је и Приједлог рјешење о опозиву предсједника Скупштине града, а промјене су предложене и у Комисији за избор и именовање, те управним одборима Спортског центра и Центра за културу, Надзорном одбору „Дервентског листа и Радио Дервента“ као и у школском одбору у ОШ „Тодор Докић“ у Календеровцима.

Осим тога, на дневном реду је и одлука о објављивању конкурса за именовање три члана Градске изборне комисије. Такође, планирано је да се одборници изјасне и о закључцима о прихватању иницијатива за измјену дијелова регулационих планова „Гаковац“ и „Индустријска зона“. Једна од тема је и усклађивање аката о оснивању Туристичке организације Дервента, те давање овлашћења градоначелнику о коначном отпису ненаплативих потраживања.

Related posts

„ЕКИПА“ И „ГОСПОДАРИЦА ЗЛА“ ИДУЋЕ СРИЈЕДЕ

admin

Подршка спорту од око пола милиона КМ

admin

БЕСПЛАТНО МЈЕРЕЊЕ ШЕЋЕРА И ПРИТИСКА ДАНАС У „КОРТУ“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još