Новости

Скупштина о највишим
признањима града 31. јула

Одборници Скупштине града разматраће на сједници која је заказана за сриједу, 31. јул, 15 тачака дневног реда међу којима ће се наћи и приједлози одлука о додјели Великогоспојинске повеље са златним грбом града у 2024. години др Душку Панзаловићу, Миланку Балешевићу и Слободану Наградићу, те Захвалнице Пеји Губерцу из Доњег Вишњика.

Усаглашено је то на данашњој сједници скупштинског Колегијума, а на дневном реду наћи ће се и Извјештај о раду Првостепене стручне комисије за процјену потреба и усмјеравање дјеце и омладине са сметњама у развоју, као и Информација о стању јавног реда и мира, безбједности грађана и имовине на подручју града Дервента за протеклу годину и Информација о превентивној здравственој заштити становништа у 2023. години.

Ријечи ће бити и о приједлогу одлука о усклађивању аката о оснивању јавних установа и то Геронтолошког центра, Народне библиотеке „Бранко Радичевић“, предшколске установе „Трол“, Центра за културу, Спортског центра и Центра за социјални рад.

Related posts

Предсједник РС за Стару
цркву донирао 100.000 КМ

Derventski List

Дијелови Доњих Церана
данас без струје

Derventski List

У РС сутра нерадни дан

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još