ИЗДВОЈЕНОНовости

ПОТПИСИВАЊЕ УГОВОРА СА СТИПЕНДИСТИМА 27. АПРИЛА

Листа општинских стипендиста проширена је за 28 нових студената прве године студија на јавним високошколским установама, који ће девет мјесеци примати по 110 марака, а уговор с њима биће потписани у суботу, 27. априла у десет часова у Центру за културу.

  • Уговоре са студентима потписаће начелник општине, а долазак је обавезан – саопштили су из Одјељења за привреду и друштвене дјелатности.

У буџету општине за стипендије у овој години предвиђено је 209.000 марака, а због мањег броја студената у односу на годину раније, начелник је одлучио да да шансу студентима прве године студија да добију стипендију без обзира на број бодова на пријемном испиту.

– Ових 28 студената прве године ће током девет мјесеци добијати по 110 марака мјесечно, као и њихове колеге који су раније потписали уговоре о стипендирању. Уколико буду вриједни и уписивали годину за годином, стипендију ће примати до краја школовања, односно до краја студија – казали су у одјељењу.

СПИСАК НОВИХ СТИПЕНДИСТА

Related posts

БОСТАН „ДРЖИ ЦИЈЕНУ“, КИЛОГРАМ ОД 1,20 КМ

admin

МИР БОЖИЈИ, ХРИСТОС СЕ РОДИ

admin

Светосавска сала
ускоро под кровом

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još