Спорт

Стојковићева јуниорски првак РС у атлетици

Атлетичари Aтлетског клуба „Сан“ из Прњавора и Атлетске секције из Дервенте имали су овог викенда наступе на два фронта, односно на првенствима у Читлуку и Бањалуци, гдје су заслужили медаље.

Медју цицибанима, који су јуче наступили у Читлуку на Првенству БиХ, посебно се истакао Никола Косић освајањем бронзане медаље у трци на 200 м.

Најстарији чланови су наступили данас на Првенству Републике Српске за јуниоре које одржано у Бањалуци, те су и поред неколико пехова и падова успјели освојити двије медаље на Првенству РС и три медаље на првом Међународном митингу „Трофеј Бањалуке“.
Кристина Стојковић се окитила титулом Првака Републике Српске на 400 м, док је на 100 м освојила титулу вицепрвака. Она је на митингу освојила прво мјесто на 400 м, а Милан Ивановић прво мјесто у бацању лоптице и треће место у трци на 150 м.
За атлетичаре Атлетског клуба „Сан“ и атлетске секције из Дервенте нема предаха, јер их већ сљедеће недеље очекује Првенство БиХ за дјечаке и дјевојчице у Тузли.

Related posts

Дјечији фудбалски турнир данас на Градском стадиону

admin

Чланови Клуба „Мирон мото“ успјешни на завршним тркама

admin

Атлетичарка Теодора
Милојевић првакиња РС

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još