Спорт

Теквондо играоница од
октобра доступна малишанима

Теквондо играоница нови је пројекат Теквондо клуба „Дервента“ који на забаван и маштовит начин помаже малишанама да савладавају основне технике овог спорта, а маленим суграђанима на располагању ће бити од октобра.

Како су из клуба објаснили, таеквондо играоница представља идеално окружење гдје дјеца на забаван и динамичан начин могу развијати своје физичке и менталне способности.

Кроз различите игре и вјежбе, малишани уче основне технике теквонда које побољшавају њихову окретљивост, координацију и равнотежу. Ова игранионица може код дјеце побољшати кондицију, ојачати мишиће и кости, али и има позитивно дјеловање на кардиоваскуларни систем. објаснили Такође, повећава самопоуздање, развија дисциплину и тимски дух кроз разне изазове. Поред тога, унапрјеђује моторичке способности кроз игру – казали су из клуба додавши да се за пријаве и додатне информације родитељи могу обратити клубу.

Related posts

Гласајте за кандидате за најбоље спортисте

admin

Кошаркаши славили у
мечу пуном преокрета

Derventski List

ПОВРАТАК МОТО -ТРКА У ВЕЛИКОМ СТИЛУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još