Друштво

Уз нове лекције безбједнији на путу до школе

Службеници Полицијске станице Дервента, у оквиру кампање „Заштитимо дјецу у саобраћају“, протекле седмице одржали су низ едукативних предавања за дјецу како из централних, тако и из подручних основних школа.

Тема предавања била је безбједност у саобраћају, са посебним освртом на најмлађе учеснике који су упознати са основним правилима учешћа у саобраћају, као и са теоријом лекција „Пјешке без грешке“.

  • Подршка провoђењу акциjе и превентивно едукативних предавања пружена је од стране Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске кроз промотивни материјал о теми безбједности саобраћаја, који је приликом предавања подијељен ученицима – казали су из Полицијске управе Добој додавши да се сличне активности проводе на подручју свих полицијских станица из састава ПУ Добој.

Такође, истакли су да се све акције проводе са циљем како би се најмлађи учесници у саобраћају безбједно кретали на путу од куће до школе.

Related posts

Молитвено и свечано
на Спасовдан

Derventski List

Пронађене бомбе и тромблони

Derventski List

Епископ Фотије посјетио манастире у дервентском намјесништву

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još