ИЗДВОЈЕНОХроника

Ухапшени и осумњичени за крађу „Кашкаија“ у Дервенти

Полицијски службеници МУП-а Српске јуче су у оквиру међународне полицијске сарадње у Билећи ухапсили лице иницијала С.А. због сумње да се може довести у везу са крађом аутомобила у Дервенти у ноћи између 7. и 8. септембра и кривичним дјелом „разбојништво“ извршеним у Црној Гори.

У Дервенти је тада у Шантићевој улици украден паркирани „Нисан Кашкаи“, власништво Дервенћанина П.Б.

Полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а Српске синоћ су Тужилаштву БиХ уз Извјештај о почињеном кривичном дјелу „организовани криминал“ предали три лица Ж.К. из Бањалуке, М.М. из Сокоца и М.Т. из Пала који су окарактерисани као чланови аутомафије која је од почетка године отуђила више аутомобила на подручју БиХ.

– За наведена лица постоји сумња да су од почетка 2021. године организовала криминалну групу која је на подручју Сарајева, Тузле и Добоја крала возила, која су потом скривали и препродавали на подручју БиХ и Црне Горе. Приликом претреса просторија која користе наведена лица пронађено је и одузето девет возила, као и друге предмете који се могу довести у везу са извршењем кривичних дјела – саопштено је из МУП-а Српске.

Related posts

БЕСПЛАТНО МЈЕРЕЊЕ ШЕЋЕРА И ПРИТИСКА ДАНАС У „КОРТУ“

admin

Велики дан за
епархију и Дервенту

Derventski List

Уз молитву и налагање Бадњака вјерници дочекују Божић

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još