ИЗДВОЈЕНОНовости

У РС сутра нерадни дан, неће радити школе и вртићи

У Републици Српкој сутра неће радити школе и јавни вртићи након што је Влада Републике Српске донијела закључак да је понедјељак, 22. новембар нерадни дан.

– Тога дана неће радити републички органи и организације, органи јединица локалне самоуправе, јавна предузећа и установе – речено  је из Министарства управе и локалне самоуправе РС.

Подсјетимо, Влада Републике Српске донијела је закључак да је сутра, понедјељак, 22. новембар 2021. године нерадни дан, саопштено је из Министарства управе и локалне самоуправе РС.

Иако је у четвртак из Министарства управе и локалне самоуправе Републике Српске речено да ће само 21. новембар бити нерадни дан, те да неће бити преношено на други дан, Влада  РС је данас ипак напрасно одлучила да сутра буде нерадни дан.

У Републици Српској данас се обиљежава Дан успостављања Општег оквирног споразума за мир у БиХ који је републички празник.

Related posts

Упркос штрајку грађанима
неће бити ускраћено ниједно право

Derventski List

РЕПУБЛИКА СРПСКА ДОМ СВОМ НАРОДУ ЗА СВА ВРЕМЕНА

admin

ДРУЖЕЊЕ И ПОКЛОНИ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još