Друштво

Чланови Управног одбора
„Укрине“ поднијели оставке

Чланови Управног одбора Спортског – риболовног друштва “Укрина“ Стојан Давогић, Саја Видовић, Синиша Обрадовић и Душанка Миловановић поднијели су на данашњој сједници Скупштине друштва неопозиве оставке, а секцијама друшва наложено је да у року од 15 дана предложе нове чланове овог тијела.

Иако су чланови УО оставке поднијели због, како су навели, “нарушених међуљудских односа„ и „неслагања са одлукама руководства друштва“, одлучили су да буду у техничком мандату до избора нових чланова.
Делегати Скупштине на сједници у Центру за културу усвојили су извјештај о раду за 2022. годину, извјештај о раду Надзорног одбора, као и извјештаје о финансијском пословању, такмичарске комисије, дисциплинског суда, извјештај о раду рибочуварске службе за претходну годину, те план рада, финансијски план и план такмичења за 2023. годину.
Скупштини је присуствовао и начелник градског Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Славен Пашалић са сарадницима, као и представник Савеза спортских риболоваца Републике Српске Здравко Остојић.
Остојић је у обраћању делегатима Скупштине казао да је СРД “Укрина“ Дервента добро друштво, да је досадашња сарадња са руководством била коректна, и да се нада да ће проблеми у комуникацији и сарадњи унутар друштва бити превазиђени.

Related posts

Ускоро почиње школа пливања

admin

За свако рођено дијете по 500 марака

admin

Најтраженији Црна Гора и Неум

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još