ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ЂАЦИ ВОЛОНТЕРИ УЉЕПШАЛИ ДАН „ТРОЛОВЦИМА“

Ученици Средњошколског центра „Михајло Пупин“ данас су поводом Међународног дана волонтера посјетили вртић „Трол“ и дружили се и играли са маленим другарима.

Ту праксу средњошколци су започели прошле године, када су се пуни утисака вратили из вртића и играрија с „троловцима“, те су одлучили да ту авантуру понове и ове године.

Укупно 45 волонтера учествовало је у свим активностима малишана, па су у јасличкој групи пресвлачили најмлађе чланове „Трола“, вјежбали са њима, играли се и забављали.

Директор „Трола“ Гордана Симић истакла је да је током Дана волонтера прошле године договорено да се сарадња са Средњошколским центром настави, јер се заиста обрадују свакој новој активности и посјети старијих другара.

– Наша установа има веома добру сарадњу са Средњошколским центром „Михајло Пупин“, па су недавно средњошколци припремили приредбу за дјечицу, а увијек се представе са нечим занимљивим – казала је Симићева.

Related posts

У близини школе повријеђено двоје малољетника

admin

Нова Наредба о регулисању рада у Дервенти

admin

Трг постаје
празнична позорница

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još