ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ЂАЦИ ЧЛАНОВЕ „СУНЦА“ ОБРАДОВАЛИ ПАКЕТИЋИМА

Представници Основне школе „Никола Тесла” подијелили су синоћ члановима Удружења “Сунце” 34 новогодишња пакетића, који су прикупљени у акцији “Слаткиш, играчка за друга”.

Предсједница Удружења Татјана Спасојевић истакла је да та школа редовно учествује и подржава акције “Сунца”, било да се ради о лијечењу корисника или дистрибуцији честитки које на својима радионицама праве.

–   Од тог новца купујемо храну за наше кориснике и велико хвала ученицима, родитељима, наставницима и управи школе. Ова помоћ и подршка нам много значи, како у финансијском тако и моралном смислу, јер нам пружа осјећај да нисмо заборављени и да нисмо сами – истакла је Спасојевићева.

Замјеник директора школе Славен Шмуља честитао је члановима   Удружења новогодишње и божићне празнике, те рекао да ће наставити да његује дугогодишњу традицију даривања, али и проширити сарадњу двије институције.

Related posts

МАЈЦИ ТРОЈЕ ДЈЕЦЕ ПОТРЕБНА ПОМОЋ

admin

ВЕСЕЛО НА ТРГУ УЗ МУЗИКУ, ВИНО И ВАТРОМЕТ

admin

НА ВЕЛИКУ ГОСПОЈИНУ ПРОСЛАВИЛА 90. РОЂЕНДАН

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još