Новости

Predsjednik NDP-a predstavio
pravce djelovanja partije

Bojan Šapurić, koji u statusu vršioca dužnosti obavlja funkciju predsjednika NDP-a, posjetio je protekle sedmice Gradski odbor stranke u Derventi i održao radni sastanak sa predsjednikom odbora Zoranom Milojevićem i njegovim saradnicima.
Šapuriću je vođstvo nad partijom povjereno poslije ostavke osnivača i dugogodišnjeg lidera NDP-a Dragana Čavića, a sa Dervenćanima je podijelio svoju viziju djelovanja stranke u budućnosti napominjući da je za kraj maja zakazana izborna sjednica Skupštine. Na toj sjednici, osim izbora predsjednika, Predsjedništva i članova Glavnog odbora, delegatima će biti predstavljeni programski dokumenti.
– Mi smo sadašnjeg predsjednika partije upoznali sa stanjem u Gradskom odboru, rezultatima koje smo ostvarivali u prethodnim izbornim procesima, ali i sa ukupnim stanjem i političkim odnosima na području Dervente – rekao je predsjednik derventskog NDP-a Zoran Milojević.

Related posts

Светосавски дом биће ново мјесто окупљања вјерног народа Дервенте

admin

Не дозволити да рат побиједи мир

admin

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još