Хроника

Ostali bez automobila u kojim
su prevozili strane državljane

Policijski službenici Policijske uprave Doboj, tokom sinoćnih pojačanih aktivnosti od višestrukih povratnika u činjenju prekršaja oduzeli su dva putnička automobila marke „Opel“ i lišili slobode četiri vozača na području Stanara, Modriče, Dervente i Doboja, te su kontrolom tri različita vozača utvrdili da oni u putičkim automobilima prevoze 31 stranog državaljanina bez identifikacionih dokumenata.
Kako su naveli iz Policijske uprave Doboj sinoć je u ovom gradu oko 23 časa od uhapšen višestruki povratnik u činjenju prekršaja V.V. iz Dervente od kojeg je oduzet automobil marke „Opel“.
– Kontrolom u mjestu Bare na području Doboja utvrđeno je da navedeno lice upravlja putničkim automobilom prije sticanja prava na upravljanje, a u Registru novčanih kazni ima dug od 4.550 KM. Takođe, policija je u automobilu kojim je Dervenćanin upravljao zatekla 11 stranih državljana koji kod sebe nisu imali identifikacione dokumente – saopšteno je iz ove Policijske uprave gdje su dodali da je kontrolisan i putnički automobil „Opel“ kojim je upravljalo lice inicijala N.B. iz Dervente, prilikom čega je utvrđeno da prevozi deset stranih državljana bez identifikacionih dokumenata.
– U Derventi je sinoć uhapšen i D.T. iz ovog grada, koji je za volanom zatečen pod djestvom alkohola od 1,54 g/kg – dodali su iz Policijske uprave Doboj.

Related posts

У Дервенти одузети „трептачи“

admin

ПРЕДСТАВЉАО СЕ КАО „ПРЕСРЕТАЧ“, ПА ОД ВОЗАЧА ТРАЖИО НОВАЦ

admin

У Мишинцима погинуо
возач четвороточкаша

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još