Спорт

Дервентским бициклистима
12 медаља

Чланови дервентског Бициклистичког клуба на премијерном наступу на првенствима Републике Српске и БиХ на стази у Залужанима код Бањалуке протеклог викенда освојили су 12 медаља.

Дервенћани су се нашли међу такмичарима у дисциплини појединачни хронометар, а у категорији „Мастер Б“ тријумфовао је Драгослав Радовановић, док га је на другом мјесту пратио Драган Јовановић. У истој дисциплини у категорији „Мастер А“ Саша Шаренац освојио је друго мјесто, а у категорији „елите“ на шестом мјесту завршио је Горан Стевановић.

– Такође, наши бициклисти возили су и кружну трку у дужини од 80 километара у којој је, у својој категорији прво мјесто освојио Драгослав Радовановић, а Драган Јовановић треће. Горан Стевановић је у „елити“ био трећепласиран, док се Саша Шаренац пласирао на четврто мјесто у својој категорији. И више смо него задовољни премијерним наступом и ускоро очекујемо нове трке – казали су из клуба.

Дервентски „Бревет 200“

Пред дервентским Бициклистичким клубом је организација „Бревета 200“ који ће по трећи пут стартовати из Дервенте.

– Дервентски „Бревет 200“ ће стартовати 1. јула, и то са Трга православља, а учесници ће даље наставити према Броду, Оџаку, Модричи и Добоју, а потом ка Станарима, Љесковим водама, Јелањској, а стаза кроз дервентска села Осињу и Дријен водиће их до рибњака, те поново до Дервенте, гдје се трка и завршава. Позивамо све заинтересоване да нам се придруже – поручили су из клуба захваливши свима који су подржали покретање и рад клуба, а посебно градоначелнику Дервенте Милораду Симићу, те фирмама „Гатарић“ и „МБ Еуромонт“.

Related posts

Одбојкашки клуб наставља да
испуњава зацртане циљеве

Derventski List

Пријаве кандидата за најбоље спортисте до 6. децембра

admin

Никад шира подршка

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još