Спорт

Дервентским бициклистима
12 медаља

Чланови дервентског Бициклистичког клуба на премијерном наступу на првенствима Републике Српске и БиХ на стази у Залужанима код Бањалуке протеклог викенда освојили су 12 медаља.

Дервенћани су се нашли међу такмичарима у дисциплини појединачни хронометар, а у категорији „Мастер Б“ тријумфовао је Драгослав Радовановић, док га је на другом мјесту пратио Драган Јовановић. У истој дисциплини у категорији „Мастер А“ Саша Шаренац освојио је друго мјесто, а у категорији „елите“ на шестом мјесту завршио је Горан Стевановић.

– Такође, наши бициклисти возили су и кружну трку у дужини од 80 километара у којој је, у својој категорији прво мјесто освојио Драгослав Радовановић, а Драган Јовановић треће. Горан Стевановић је у „елити“ био трећепласиран, док се Саша Шаренац пласирао на четврто мјесто у својој категорији. И више смо него задовољни премијерним наступом и ускоро очекујемо нове трке – казали су из клуба.

Дервентски „Бревет 200“

Пред дервентским Бициклистичким клубом је организација „Бревета 200“ који ће по трећи пут стартовати из Дервенте.

– Дервентски „Бревет 200“ ће стартовати 1. јула, и то са Трга православља, а учесници ће даље наставити према Броду, Оџаку, Модричи и Добоју, а потом ка Станарима, Љесковим водама, Јелањској, а стаза кроз дервентска села Осињу и Дријен водиће их до рибњака, те поново до Дервенте, гдје се трка и завршава. Позивамо све заинтересоване да нам се придруже – поручили су из клуба захваливши свима који су подржали покретање и рад клуба, а посебно градоначелнику Дервенте Милораду Симићу, те фирмама „Гатарић“ и „МБ Еуромонт“.

Related posts

Испуштена предност
кумовала поразу

Derventski List

Поени и против „Котор Вароши“

Derventski List

„КРОЈАЧИ“ ПОЧЕЛИ ПРИПРЕМЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još