Спорт

Каратисти „Киме“ у Броду
заслужили 14 медаља

Међународно такмичење у каратеу које је протекле недјеље у Броду окупило такмичаре из 27 клубова било је плодоносно за чланове Карате клуба „Кима“ који су освојили и 14 медаља и заслужили осмо мјесто у генералном пласману.

Дервентски каратисти међу око 330 такмичара из четири државе, ставили су на тест своје вјештине, а њих 12 освојило је четири златне, пет сребрних и пет бронзаних медаља.

– Прва мјеста у борбама заузели су наши Стефан Јовичић, Божидар Балабан и Ненад Балабан, док је Душко Макивић заслужио прво мјесто у катама и то у категорији ветерана, а међу сениорима друго мјесто у катама. Друго мјесто, односно сребрну медаљу у катама у категорији ветарана заслужио је Рајко Старчевић, док су у борбама сребро освојили су Кристијан Вујић, Ален Пелеш и Дамјан Секулић. Двије бронзане медаље у борбама засјале су у рукама Жане Прерадовић, док су међу кадетима бронзу избориле Ведрана Малић, Николина Тривунчевић и Драгана Векић – казали су из клуба додавши да су на такмичењу учествовали и Ивана Топић, Алексеј Врачевић и Лео Топић, али без освојених медаља.

Из „ Киме“ су истакли и да је тренутно у току упис нових чланова.

Related posts

АТЛЕТИКА ПРИВЛАЧИ СВЕ ВИШЕ МЛАДИХ

admin

Шаховска симултанка вечерас на градском тргу

Derventski List

Два сребра са Првенства РС

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još