Спорт

Каратисти „Киме“ у Броду
заслужили 14 медаља

Међународно такмичење у каратеу које је протекле недјеље у Броду окупило такмичаре из 27 клубова било је плодоносно за чланове Карате клуба „Кима“ који су освојили и 14 медаља и заслужили осмо мјесто у генералном пласману.

Дервентски каратисти међу око 330 такмичара из четири државе, ставили су на тест своје вјештине, а њих 12 освојило је четири златне, пет сребрних и пет бронзаних медаља.

– Прва мјеста у борбама заузели су наши Стефан Јовичић, Божидар Балабан и Ненад Балабан, док је Душко Макивић заслужио прво мјесто у катама и то у категорији ветерана, а међу сениорима друго мјесто у катама. Друго мјесто, односно сребрну медаљу у катама у категорији ветарана заслужио је Рајко Старчевић, док су у борбама сребро освојили су Кристијан Вујић, Ален Пелеш и Дамјан Секулић. Двије бронзане медаље у борбама засјале су у рукама Жане Прерадовић, док су међу кадетима бронзу избориле Ведрана Малић, Николина Тривунчевић и Драгана Векић – казали су из клуба додавши да су на такмичењу учествовали и Ивана Топић, Алексеј Врачевић и Лео Топић, али без освојених медаља.

Из „ Киме“ су истакли и да је тренутно у току упис нових чланова.

Related posts

БИЦИКЛИСТИ У НЕДЈЕЉУ ПРОЛАЗЕ КРОЗ ДЕРВЕНТУ

admin

КЉАЈИЋ УМЈЕСТО БЈЕЛОШЕВИЋА

admin

МЛАДИ РУКОМЕТАШИ СТИЧУ ИСКУСТВО

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još